workshop pottenbakken op locatie

Ontdek je Creativiteit met Onze Pottenbakworkshop op Locatie!

Ben je op zoek naar een unieke en boeiende activiteit voor je vrienden, collega’s, of een speciaal evenement? Ontdek de magie van pottenbakken met onze opwindende pottenbakworkshop op locatie!

resultaten van een workshop

Wat bieden we:

  • Mobiele Pottenbakstudio: Wij brengen alles wat je nodig hebt naar jouw locatie, of het nu een bedrijfsruimte, feestlocatie, of tuin is. Onze mobiele pottenbakstudio is uitgerust met professionele pottenbakkerswielen, klei van hoge kwaliteit en alle benodigde gereedschappen.
  • Deskundige Begeleiding: Kleiis Keramiek zal je stap voor stap begeleiden in de fascinerende wereld van pottenbakken. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, iedereen is welkom!
  • Creatieve Vrijheid: Laat je creativiteit de vrije loop! Maak unieke, met de hand gemaakte kunstwerken die je kunt koesteren of delen als speciale geschenken.
pottenbakken op locatie

Hoe het werkt:

  1. Reserveer je Datum en Locatie: Neem contact met ons op om je gewenste datum en locatie te bespreken. Of het nu een teambuildingactiviteit is, een verjaardagsfeestje of een vrijgezellenfeest, we passen ons aan aan jouw behoeften.
  2. Geniet van de Workshop: Op de dag van de workshop zet Kleiis Keramiek alles op. Het enige wat je hoeft te doen, is genieten van de ervaring.
  3. Ontvang je Meesterwerk een aantal weken later: Je eigen met de hand gemaakte pottenbakkerskunstwerk wordt in het atelier geglazuurd en gestookt door Kleiis Keramiek. Dit proces neemt enkele weken in beslag en als de potten klaar zijn zullen deze afgeleverd of verzonden worden. De potten zullen een tastbare herinnering zijn die je voor altijd zult koesteren.

Reserveer Nu:

Ontdek de vreugde van pottenbakken en boek vandaag nog onze pottenbakworkshop op locatie. Neem contact met Kleiis Keramiek op om beschikbaarheid te controleren en al je vragen te beantwoorden.

Breng een nieuwe dimensie van creativiteit naar je evenement met onze opwindende pottenbakworkshop op locatie. Kleiis Keramiek kijkt ernaar uit om samen met jou iets speciaals te creëren!